Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Kristendom

religion Gyldendal religion (indskoling)

Har mange didaktiserede forløb, alle på 3 niveauer og med videoer, animationer, tekster og i-bøger. Undervisningsforløb med udgangspunkt i et billede, en samtale, en film, faglig læsning el. lign. Bibelske fortællinger og fortællinger fra andre religioner.

Interaktive opgaver, der evaluerer forløbenes læringsmål. Forældreinformation om portalens indhold, læringsmål m.m. Udkommer i Gyldendals nye portalmotor.

Favner hele faget i indskolingen og indeholder moderne perspektiver til det religionsfaglige indhold.

Forløb med både tekst og film, der kommer rundt i alle fagets indholdsområder. Lærervejledninger og opgaver til de tre klassetrin.

 

religion Gyldendal religion (mellemtrin)

Religion4-6.gyldendal.dk giver mulighed for at sammensætte egne forløb og tilrettelægge optimal undervisning, der tager udgangspunkt i den enkelte elev.
Portalen indeholder:

  • FORLØB, der kommer rundt i alle fagets indholdsområder.
  • SPOT PÅ RELIGION med korte forløb om emner som symboler og fortællinger, der går på tværs af religionerne.
  • RELIGIONERNE, der kort udreder fem verdensreligioner.
  • MEDIEBASEN, hvor portalens tekster, billeder, videoer mv. er samlet.
  • REDSKABER med opslagsværk, genrehjul og meget mere.
  • TIL LÆREREN med nyttige informationer og vejledninger.

 

religion Gyldendal religion (udskoling)

Portalens indhold favner hele faget i udskolingen og indeholder moderne perspektiver til det religionsfaglige indhold. Rummer undervisningsforløb om konkrete emner, der dækker hele faget.

Herudover tilbyder portalen en særskilt gennemgang af fagets indholdsområder med en lang række elevopgaver. Det hele er formildet gennem musikvideoer, tv-interviews, billeder med hotspots, tekster, modeller, et opslags-værk og en interaktive tidslinje. Endelig giver vi gode råd til, hvordan man kan analysere en tekst, en etisk situation mm.

Til hvert forløb er der lavet prøveoplæg. Kan både bruges til at øve prøvesituationen og til selve prøven. Der er samlet en række gode råd til eleven om at gå til prøve. Eleven kan også se en video fra en prøvesituation.